ZenzTherapy

Natuurlijke haarverf

ZenzTherapy

Natuurlijke haarverf

Voor kleuren gebruiken wij natuurlijke haarverf van het merk ZenzTherapy ®. De natuurlijk haarkleuring is niet op dieren getest en bevat geen parabenen, sulfaat, kleurstoffen en kunstmatige parfums. 

ZenzTherapy® maakt gebruik van aromatherapeutische geuren van planten die gecertificeerd biologisch organisch of biologisch-dynamisch geproduceerd zijn of die in het wild groeien.

Zenz Therapy Alternative Color gebaseerd op de filosofie dat wat we weglaten uit onze producten net zo belangrijk is als wat we erin stoppen.

Het resultaat is dat Zenz Therapy Alternative Color een expressie is van een bewuste keuze in haarkleuring.

Een haarkleursysteem dat voldoet aan hoge verwachtingen. Zonder ammoniak, resorcinol of PPD. Bevat natuurlijke ingrediënten zoals Jojoba-olie en etherische oliën van Teaboom, Lavendel en Rosemarijn.

 

ZenzTherapy

Toners

ZenzTherapy Alternative Color is een kleursysteem dat bestaat uit 86 verschillende tinten.
De tinten worden verdeeld over mixtoners en intense warme en koude tinten. Een kleursysteem dat zorgt voor 100% dekking van grijs haar en tegelijkertijd dezelfde creatieve mogelijkheden biedt als traditionele haarkleuren.

De combinatie van technologie met de wijsheid van de natuur heeft geresulteerd in deze intense, glanzende en duurzame kleurenreeks.

Wist je dat je onze producten ook cadeau kan doen? In onze winkel verkopen wij diverse shampoos en conditioners, zodat jij ook thuis professionele verzorgingsproducten hebt!