over ons

Beauty Lounge

beauty lounge

Ons team

Bij Beauty Lounge Maria streven we naar het versterken van jouw natuurlijke schoonheid door middel van een scala aan zorgvuldig geselecteerde diensten. Van haarverzorging tot gezichtsbehandelingen, make-up en wenkbrauwstyling; ons diverse aanbod is gericht op het vervullen van al jouw schoonheidswensen.

Met een team van gepassioneerde professionals, elk toegewijd aan hun expertisegebied, bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige diensten. Samen werken we met gerenommeerde merken zoals Blend Your Hair voor haarverlenging, aBloom voor natuurlijke huidverzorging, Zenztherapy en Mr. Smith voor haarverzorging.

Wij zijn er trots op een ervaren team te hebben dat klaarstaat om jou te verwelkomen en je te begeleiden naar een betoverende ervaring bij Beauty Lounge Maria. Stap binnen en ontdek hoe we jouw natuurlijke schoonheid naar voren kunnen brengen, zowel van binnen als van buiten.

Ontmoet ons team van professionals dat zich inzet voor het vervullen van jouw schoonheidsbehoeften.

Wist je dat je onze producten ook cadeau kan doen? In onze winkel verkopen wij diverse shampoos en conditioners, zodat jij ook thuis professionele verzorgingsproducten hebt!